Nytt sykehus Innlandet

Nytt sykehus Innlandet

Når det skal bygges nytt sykehus i Innlandet ved Mjøsbrua (E-6) ønsker man seg base for luftambulansen som vil nå områder rundt på kort tid 20-30 minutter slik at pasienter vil få hurtig hjelp.

Luftambulansen vil være et verdifullt tillegg til ambulansen ved akutt skade og sykdom i Mjøs-området.


De som har trodd at et nytt hovedsykehus for Innlandet vil bli bygget innen kort tid, må nok smøre seg med tålmodighet for det kan ta både 20 og 30 år før et nytt sykehus ser dagens lys sier en kilde til Nett-Magasinet.


Nytt stor sykehus vil fort koste 10 milliarder kroner som ikke ligger inne i Regjeringens langtidsplan for et nytt sykehus ved Mjøsbrua. Oslo-regionens sykehusvirvar, landets økonomi, satsinger på Intercity og helt andre samfunnsoppgaver betyr kort og godt: Søk etter andre løsninger enn et helt nytt sykehus.


Mest sannsynlig vil Oslo få nytt stor sykehus for det i det hele tatt kommer noe nytt sykehus ved Mjøsbrua i Innlandet. Her må nok de sykehusene som fins nå belage seg på å fungere i mange år inn i fremtiden.


Sykehuset i Innlandet vil bestå i Mjøsområdet også langt inn i fremtiden. De mest syke pasientene sendes til sykehus i Oslo for behandling.


Men vil det bare bli fordeler med et kjempestort sykehus mot de mindre vi har pr i dag er vel mer tvilsomt.Kommentar eller klager rettes til:


redaksjonen@nett-magasinet.no