Uføre kom dere i arbeid

Uføre kom dere i arbeid


Kommentarer til leserbrevet

Kjell-Arild  

Du som har skrevet dette, må være konsulent i de hjernedødes landsforbund. Makan til tull. Du er bare en liten dritt, som har vært heldig med helsa di. Slike utsagn du kommer med her, kvalifiserer til juling i Særp. Din STUT.


Spøk og Moro Side 

Dette hadde vært perfekt for Spøk og Moro siden for han som har skrevet dette må være en spøkefugl med særdeles liten hjerne


Hæge 

Dette er det drøyeste jeg har lest på lenge, hadde du bare vist hvordan systemet fungerer men det vet du tydelig vis ikke!

Skam deg, håper virkelig du møter deg selv i døren en dag og virkelig får kjenne hvordan det er å være syk. Vanvittig at du skal kunne bruke så utrolige ord, vet det er noen som utnytter systemet men mange som meg er IKKE i stand til å være ute i jobb selv om vi ønsker det. Ønsker deg et godt liv! Hilsen forbannet.


Eva 

Enig med Harald. Dette kan ikke lenge fortsette og må stoppes. Fjern hele uføretrygden og heller la oss småbarnsforeldre få nyte godt av disse pengene til barna våre så vi kan reise på ferieturer og kjøpe oss en sikker familiebil. Uføre får se til å finne seg arbeid når trygden blir borte eller sulte.


Torunn 

Hjerne? Åh, nei det er han nok ikke utstyrt med. Kun en stor mengde medmenneskelig hat, edder og galle. Skulle gjerne møtt deg i virkeligheten. Du er hjertelig velkommen til neste MS møte, UC møte eller møte for oss med Graves eller kroniske smerter.


Charlotte

Haha! Dette må vel være en spøk?

Før dere på oss med deres skattepenger? Vi må betale like mye i skatt som dere som jobber. Det er vel heller ingen som vil bli uføretrygda. Og hadde dere bare visst hvor mye som skal til for å få det igjennom, ja så hadde dere visst at de som har det har det pga de ikke kan jobbe. lol.


Tone

Er det mulig? Finnes det virkelig så personer? Denne personen burde fjernes fra sitt yrke. Et menneske mindre egnet til å jobbe med mennesker finnes ikke. Om noe burde uføretrygden økes. Spes til uføre som er enslig forsørgere.


Kate

Ja sånn kan det og sies Har du vurdert å sjekke hodet ditt det anbefaler jeg.


Anne

Enten så er det stor misunnelse på gang eller så er det helt kortsluttning. Karma er en fin ting som jeg tror på, en dag så har du blitt så syk at du ikke kommer deg opp av senga, blitt påkjørt av en bil så du ikke fungerer i arbeidslivet. Da håper jeg du sitter der med knekkebrød og vann og må flytte hjem til mor og far for du har ikke råd. Ufør kan skje deg eller en av dine nærmeste. Nytter ikke å synes synd på deg selv da, for en dag så kommer karmaen og biter deg.


Gerd

Stakkars disse hjernedøde mennesker håper du ikke blir syk og trenger hjelp , eller at den familiebilen du kjører kommer i en kollisjon der du er heldig og er en av de som overlever lenket til en rullestol eller en seng og med en sorg over at ingen andre overlevde du må ha hjelp til å spise gjøre nødvendige ting som å vaske seg gå på toalett. stakkars du hjernedøde jeg har også vert enslig mor uten fam eller noen til å støtte meg, jeg hadde ikke bil ikke telefon pc dyreferier var ikke snakk om, slutt å sutre dere har råd til å sitte på kaffe ha dyre mobiler som dere trykker på hele dagen. Jeg og alle andre uføre betaler vår skatt på lik linje med de som jobber. Men PASS deg neste gang er det knasje Du som får stå i nav kø for det du har rett på .


NCS

Når jeg leser dette så skjønner jeg fort at du befinner deg i en uvirkelighetsboble.

Og det er også tydelig at du er en av de få heldige som ikke har vært alvorlig syk i ditt liv.

De fleste som er uføretrygdet har et indre ønske om å kunne bidra til fellesskapet. men er dessverre ikke fysisk i stand til å utføre et arbeid verken fysisk eller psykisk.

Og veldig mange av de som er uføretrygdet føler seg som tapere i samfunnet nettopp fordi de ikke kan bidra.

Du skal også være klar over at MANGE av de som er uføretrygdet har vært i arbeidslivet i mange år og betalt sitt til samfunnet.

Så mitt råd til deg er stikk hull på boblen din og ta kontakt med disse mennesker du nå forhåndsdømmer la DE vise og fortelle deg om deres hverdag som uføretrygdet prøv gjerne å lev i deres sko 1 mnd. da tror jeg du vil få bakkekontakt igjen.


Ranveig

Måtte du slippe å bli så uheldig at du blir syk og ikke lenger kan tjene til livets brød. Du vet ikke hva du sier, du kjenner ikke hver eneste skjebne i landet. Husk at du ikke vet hva som kan hende deg selv rundt neste sving. Da vil du sikkert ønske å slippe å både være syk og hjemløs og sulten.Jeg har blitt mektig lei av at vi som jobber skal være med å fø på mennesker som ikke gidder å jobbe. Mennesker som sitter hjemme og bare håver inn våre skattepenger uten å gjøre nytte for seg. Jeg vet jeg har med meg mange tusen på dette og vi krever nå en endring. Jeg snakker da om 320.000 mennesker som har uføretrygd og påstår de er syke noe de slettes ikke er, men late.


De ”syke” som klarer å stå opp, lage seg mat og annet fjas er etter mitt syn friske nok til å jobbe som vi andre må gjøre. Vi har snakket mye om dette der jeg jobber og vi mener nå at grensen er nådd. Det vi trenger er en ny streng uføreminister noe a la Sylvi Listhaug til å få satt disse ”syke” på plass en gang for alle.


Arbeidstiden for disse menneskene burde være 12 timers dag ettersom de jobber mye tregere enn oss andre. De ”syke” kjører snart hele den norske økonomien rett i grøften noe vi andre vil også få svi for gjennom høyere skatter og avgifter. Når de ”syke” har like mye i trygd som dem som jobber i kassen hos Rema og Kiwi sier dette seg selv at dette ikke lenger kan fortsette i samme tempo inn i fremtiden. Her må dramatiske kutt innføres før velferdsstaten går til grunne. Det er altfor lett å få uføretrygd i dette landet og det må endres slik at kun de som virkelig er syke kan nyte godt av dette velferdstilbudet.


Her er mine / våre forslag

Ingen såkalt ”syke” skulle ha mer enn kr 2000 utbetalt pr måned, vil dem ha mer så kan de jobbe for pengene.

All formue over kr 5000 beslaglegges av staten.

Leger burde få bonus på kr 25000 for å ta trygden fra de ”syke”.

Kan også ta stemmeretten ved kommune, fylkesting og stortingsvalg fra denne gruppen i samme slengen.


Da håper jeg at nett-magasinet ikke har samme sensur som alle de andre avisene jeg har sendt mitt leserbrev til.


Mvh

Harald

Helsefag konsulentKommentarfeltet er stengt for nye kommentarer

Redaktøren