Jobb eller ingen penger

Dette med at regjeringen innfører arbeidsplikt for sosial klienter er meget bra tiltak. Få disse late personene i jobb fortest mulig, men dette skulle også gjøres med de med uføretrygd.


Ikke kom å fortell meg at alle de uføre er for syke for å jobbe, la oss si at det er 1-2% som er for syke for å jobbe og resten på 98% er bare late som bare utnytter hele trygdesystemet vårt. Dette får vi skattebetalere svi for med høy skatt på vår inntekt.


Derfor etter vår vurdering så bør regjeringen også få innført arbeidsplikt for de late uføretrygda. Man kunne ansette dem i stat, kommune og hos private der de kunne jobbe for sin trygd med jobbtid fra kl 7 til 15 hver dag og kun få 2 ukers sommerferie. De som ikke hadde tatt i mot tilbudet fikk klare seg selv uten gratis penger i postkassen hver måned.


For oss er det klart at det må bli slutt på at disse såkalte syke personene skal gå hjemme å kose seg på våre skattepenger. Noe er totalt galt med systemet når det er så lett å få denne trygden bare for å innbille legen at man har fått en påstått sykdom.


Jeg har en slik person som nabo her i blokka jeg bor. Jeg forstår ikke hvordan en slik person som ser helt frisk ut kan i det hele tatt ha fått innvilget uføretrygd. Jeg har sett henne sitte på kafé om dagen og at hun kommer hjem med pose fra vinmonopolet. Slike personer tåler jeg ikke ansiktet på og det har jeg fortalt til henne mange ganger hva jeg mener om henne. Hun bare ler av meg før hun bare går videre.


Her må jeg jobbe og slite hver eneste dag mens hun kan sitte å nyte livet med mine skattepenger, fy faen sier jeg.


Emma

Oslo, Grorud.


Innsender ønsker å være anonym og det har redaksjonen innvilget

Redaktør Kristine


Ønsker du å kommentere leserbrevet kan det gjøres på

Denne LINKENJobb eller ingen penger